CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ve ilçe yönetim kurulu üyeleri İlyasköy, Yenidoğan ve Fatih mahallelerinde esnaf ve pazaryeri ziyaretlerinde bulundu. Zeybek ve partililer Artvin Şavşatlılar, Gümüşhane Torulular ve Gebililer Derneğini ziyaret etti.

DİNLEMEYE GELDİM
Ziyaret sırasında çeşitli değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Zeybek, "Sizlerin desteğiyle, milletin yani sizin vekiliniz olarak TBMM'de görev yapmanın gururunu taşıyoruz. Buraya hem CHP'nin bir milletvekili olarak meclis çatısı altında yapmış olduğumuz faaliyetler hakkında bilgi vermek, hem de sizlerin dertlerini, sıkıntılarını ve önerilerini dinlemek için geldik. Dün olduğu gibi bugünde 'Halkımızın derdi bizimdir' anlayışıyla her zaman yanınızda olacağımızı, her türlü sorununuzu Ankara'da dillendireceğimizi belirtmek isterim'' diye konuşu.

ÇARE OLMAK İÇİN
CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel de, sadece seçim döneminde değil her zaman halkın yanında olduklarını belirterek, "CHP İlkadım İlçe örgütü olarak söz verdiğimiz gibi sadece seçim dönemlerinde değil, sizinle beraber nefes almak, acınızda, tatlınızda yanınızda olmak, azdan az, çoktan çok dertlerinize çare olmak için siyaset yapıyoruz. Sizinle beraber aynı sıkıntıları, aynı dertleri, aynı üzüntüleri ve aynı sevinçleri yaşayan Halk Partililer olarak, sürekli yanınızda olacağız. Siyaseti parti binalarından sokaklara, odalardan meydanlara, köylere taşımak bir zorunluluktur. Bu bilinçle siyaset yapan bizler, her zaman yanınızdayız ve sizlerinde siyasetimize ve partimize güç katmanızı, bize yön vermenizi, destek olmanızı istiyoruz" şeklinde konuştu.