Uslu, "Ülke menfaatleri her şeyin üzerindedir. Trabzon'da kurşun yedik ve şampiyonluğumuz gitti. Kimin şampiyon olduğu önemli değil. Konu bize geldiğinde, "Bu iş seyircisiz olmaz" dedik ve başkanımız, Yıldırım Demirören'i aradı. Birlik ve beraberlik önemli. Biz 3 Temmuz'ları yaşadık, çok şey yaşadık. Aynı tavırları göstermedik." dedi.

"TERÖRE TESLİM OLACAK DEĞİLİZ"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bizzat Türkiye Futbol Federasyonu'nu arayarak görüşlerini bildirdiğini kaydeden Uslu, sözlerinin devamında, "Daha önce erteleme istemiştik. Kabul edilmedi. Demek ki ciddi bir istihbarat alındı ve erteleme gereği doğdu. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberlik gerek. Bakın Milli takım kampı ertelendi. Olağanüstü bir durum var. Tabii ki teröre teslim olacak değiliz. Türkiye'nin bütünleşmesi lazım. Birlikte olmamız lazım. Bizim Türkiye dışında bir ülkemiz yok ki. Gidip İngiltere liginde mi oynayacağız? Bu ülke bizim" diye konuştu.

"TERÖR BİZİ ŞAMPİYONLUKTAN ETTİ"

Uslu son olarak, ''Seyircisiz oynamak bu ülke menfaatine uygun değildir. Bütün maçları seyircisiz oynatalım o zaman... Mutlaka seyirci gerek. Aziz Yıldırım'ın açıklamasının başka bir sebebi var. Onu TFF'den öğrenebilirsiniz. Ben detaya girmem bu konuda. Geçen sene bir terör hareketi sonrası biz şampiyonluğu kaybettik.'' ifadelerini kullandı.