İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçede bulunan merdivenlerin yenileme çalışmalarında uygulanmaya başlanılan renkli kaplama tekniği vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.

Gelen olumlu tepkilerin ardından renkli kaplama çalışmalarının devam ettiğini bildiren Fen İşleri Müdürlüğü, yenileme ve bakım çalışmalarında kente farklı ve modern bir hava katmak için tüm yenilikleri takip ettiklerini bildirirken başta gençler ve çocuklar olmak üzere renkli merdivenlerin büyük beğeni kazandığı belirtildi.

İLKADIM ÖNCÜ VE ÖRNEK OLUYOR

Kent estetiği konusunda büyük atılımlara imza atan Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım'ı her anlamda öncü ve örnek kent yapmak adına gece gündüz çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak, "İlçe sınırları içerisinde çok sayıda merdiven bulunuyor. Bu merdivenlerin yenileme ve bakım çalışmaları süreklilik arz eden bir çalışmadır. Bizler de yenileme çalışmalarını gerçekleştirirken küçük dokunuşlarla büyük değerler katmak adına renkli kaplama tekniğini kullanma kararı aldık. İlk olarak olimpiyatlarda ağırlayacağımız misafirlerimiz için güzel bir görsellik katmasını amaçladığımız çalışma vatandaşlarımız tarafından beğeni kazanınca ilçenin tamamında uygulama kararı aldık. Sokakları renklendirerek modern bir hava katan renkli kaplama çalışmalarına ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ederim' şeklinde konuştu.