Transferle ilgili açıklama yapan Yeni Orduspor Kulübü 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ertan Bakır, genç futbolcu Onur Ramazan Toprak'ın Yeni Orduspor'un gücüne güç katacağını söyledi. Bakır yaptığı açıklamada, 'Yeni sezona güçlü ve iddialı bir ekip kurarak hazırlanıyoruz. Takımımız bir yandan sezon öncesi kampını sürdürürken, bizlerde ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz bölgelere transfer takviyesi yapmaya devam ediyoruz' dedi.
Yeni Orduspor Kulübü'ne transfer olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten genç futbolcu Onur Ramazan Toprak ise, 'Hedefleri olan bir takıma geldiğimden dolayı çok mutluyum. Takımımız bu sezon çok iyi transferlerle kadrosunu güçlendirdi. İnşallah bende elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışarak, Yeni Orduspor'un hedeflerine ulaşmasını sağlayacağım. Transferim nedeniyle bana güvenen hocamıza, ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Futbola Trabzonspor altyapısında yetişen ve sağ ve sol açık mevkilerinde oynayan Onur Ramazan Toprak, PTT 1. Lig'de 1461Trabzon, 3 ve 2. Lig'de ise Ofspor formaları giydi. Onur Ramazan Toprak 2016/2017 sezonunda formasını giydiği Spor Toto 2. Lig. Beyaz Grup'ta mücadele eden Ofspor'da 8 gol attı.