Memur-Sen Bafra ilçe yönetimi, Haber Medya Grubu Bafra Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Ziyarete, Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, Diyanet-Sen Bafra Temsilcisi Ali Şimşek, BEM-BİR-SEN Bafra Temsilcisi Öztürk Doğutaş, Sağlık-Sen Bafra Temsilcisi Enis Şahin, Memur-Sen Bafra Temsilciliği Genel Sekreteri Yaşar Şenel katıldı.

TAKDİRLE KARŞILANIYOR
Bafra Bölge Temsilcisi Ümit Ceylan'a, Haber Medya Grubu'nun ilkeli duruşuyla herkes tarafından takdirle karşılandığını belirten Memur-Sen İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, 'Bünyesinde barındırdığı Haber Gazetesi, Haberaks TV, habergazetesi.com.tr haber portalı, Haber Hayat Dergisi ve Haber Radyo 103.5 ile bölgemize en kapsamlı şekilde hizmet veren medya grubunun Bafra ve bölgemizde temsilciliğinin olması büyük avantajdır. Başta siz olmak üzere ilkeli duruşunuz ve doğru, tarafsız haber anlayışınızdan ötürü tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz" dedi.

FIRSAT VERMEYECEĞİZ
Ziyaretlerini kardeşliğin sembolü olan bahar bayramı dolayısıyla tüm kurum ve kuruluşlara gerçekleştireceklerini belirten Başkan Yıldız, 'Bizim amacımız barışın ve kardeşliğin sembolü olan bahar bayramı kapsamında, Çanakkale'de olduğu gibi birlik ve beraberliği sağlamak ve bu diriliş hareketini başlatmaktır. Son zamanlarda ülkemizde teröre karşı verilen mücadele de her zaman devletimiz ve milletimizin bir olmasını sağlamaktır. Türkiye'nin en büyük sendikası olan Memur-Sen olarak bizler kardeşliğin ve sevginin daha da güçlenmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu kardeşliğin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz' şeklinde konuştu.

Ümit CEYLAN