Samsunspor'da Georgios Samaras, Mikalis Sifakis, Mohamed Larbi ve Davy Angan için imza töreni düzenlendi. Başkanvekili Ömer Çoruh ve yönetim kurulu üyeleri imza töreninde hazır bulunurken, Çoruh, "Hayırlı uğurlu olsun. Hocamızın raporu doğrultusunda muhtemeler bir kaç yerli oyuncu taviyesi yapabiliriz. Transfer eylül ayına kadar sürecek. O zamana kadar da takviye yapılacaktır. Transfer tahtasıyla ilgili bir sıkıntı görünmüyor. Zaten sıkıntı olacak olsa bu oyuncular Samsun'da olmazdı" diye konuştu.

2-3 HAFTAYA HAZIRIM

Yunan yıldız golcü Samaras , "Burada olmaktan çok mutluyum. Hedefleri olan bir takım olduğu için Samsunspor'u seçtim. 2-3 haftaya maç tempomu tamamen yakalayacağıma inanıyorum. Alpay hocayla ayrı bir dostluğumuz var. Özel bir ilişkimiz var. Çok iyi bir insan. Devamlı oyuncularına destek olan bir kişi. Profesyonel olarak onunla çalışacağım için mutluyum" dedi. Samaras'ın, "Oyuncuyken devamlı tekme atıyordu bana. Şimdi ise rahatladım" yorumu ise salonda güleşmelere neden oldu.

SÜPER HEDEF CEZBETTİ

Bir diğer Yunan oyuncu Sifakis ise, "Buraya gelmeden önce kulübü araştırdım. Gelince de bu araştırmalarımızın doğru olduğunu gördüm. Hedefleri olan bir camia. Ben de Süper Lig için elimden geleni yapacağım" dedi. Davy Angan da, "Samsunspor'u seçmemin en büyük nedeni hedefin Süper Lig olması. Tabiki buna ulaşmak için bizlerin çok çalışması gerekiyor. Biz de öyle yapacağız" şeklinde konuştu. Mohamed Larbi de Samsunspor forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.