Avrupa-Türk İşadamları İşbirliği Konseyi Bölge Temsilcisi Vedat Altunsoy, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u ziyaret etti.

ÇALIŞMALARI AKTARDI
Çalışmaları hakkında Necdet Uzun'a bilgi veren Altunsoy, "Bölgemizde üretilen ürünlerin, malların, hizmetlerin Avrupa pazarlarında pazarlanması için çalışmalarda bulunuyoruz. Ayrıca bu çalışmaları yaparken şehirlerin belediyelerini kardeş şehir yaparak ilişkilerin gelişmesi için çalışıyoruz. Avrupa fonlarının tanıtılması konusunda 2009 yılında başlangıcı biz yaptık. Daha sonra devlet bu işe kalkınma ajansları ile el attı. Şu anda Samsun, 2015 yılı itibariyle nüfusa göre Avrupa fonlarından en çok faydalanan il olmuştur. Bunda da payımız olduğunu düşünüyoruz. 'www.brandday.net' isimli bir sitemiz var. Bu site kanalıyla, mal ve ürünlerini tanıtmak suretiyle daha çok ihracat yapılmasına katkıda bulunabiliriz. Bu konuda bizimle irtibat haline geçerlerse kendilerine yardımcı olabileceğimizi belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Altunsoy'a çalışmalarında başarı diledi.

Barış BUDANOĞLU