Gelinen noktada Giresunspor'un başarılı olduğunu ifade eden Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, 'Giresunspor'un şuanda puan tablosunda 37 puanı var. Bu lig başlarken spor tahmincilerinin bir tahmini vardı. En düşük bütçeli iki takımdan biri olan Giresunspor diğeri Adanaspor'du. Adana 1. sırada, Giresun 7. sırada. Evet, çok şanssız maçlar oynadık, buna son maç da dahildir. 3-0'dan 78. dakikadan sonra 3-3'e gelen maç. Aynı şekilde Elazığ maçında 2-0'dan 2-2 olan maç. Bu maçları en fazla kazanmak isteyen biziz. Bugün biz iki maçı alsak belki de PTT 1. Lig'in en az bütçeli takımı daha farklı yerlerde olacaktı.

"DOĞRU YOLDAYIZ"

Başkan Bozbağ: "Giresunspor'un 8 maçı kalmıştır. Bu sekiz maçın en az 4'ünü alırsa tekrar bu potanın içerisine gireceğini düşünüyorum. Erciyes maçında ilk yarı herkesin memnun olduğu Giresunspor, ikinci yarı korku filmi. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Biz bu takımın başarısı için 4 yıldır gece gündüz çalışıyoruz. Bizim yaptıklarımızı alemi cihan tescilledi. Bugün Giresunspor'un bütçe olarak çok üstünde olan takımlar Giresunspor'un altında. Ve biz bugün geldiğimiz noktada neden play-off kaçırıyoruz diye üzülüyoruz. Bunlar Giresunspor'un doğru yolda olduğunu gösteren şeyler' diye konuştu.

5'ER BİN TL CEZA

Bozbağ sözlerini şöyle tamamladı: "Cumartesi günkü maçta ilgili futbol takımına 5'er bin TL ceza yazılmıştır. Bunun dışında yapacaklarımız devam edecektir. Şu ana kadar futbolculara verdiği sözü tutmuş bir yönetim olarak biz buralara bu oyuncularla bu teknik heyetle geldik. Bundan sonra herkes atacağı adıma dikkat edecek" şeklinde konuştu.