Eski Türk Telekom Genel Müdürü ve Nuh Çimento CEO'su Gökhan Bozkurt, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'i, Borkonut Niş İş Merkezi'nde ziyaret etti.

Ölmez eşliğinde Haber Medya Grubu'nun çalışma ofislerini gezen Bozkurt, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Kormaz'dan televizyon hakkında bilgi aldı.

Bozkurt, daha sonra Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu'nun radyo programı konuğu oldu.

BOZKURT, GURURUMUZ
Bozkurt'un ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, ''Gökhan Bozkurt, Samsunlu hemşehrimiz olarak bizim gururumuz. Daha önce Türk Telekom'un genel müdürlüğünü başarıyla yerine getirdi. Şimdi de Türkiye'nin en büyük gruplarının birinde CEO olarak profesyonel hayatına devam ediyor. Bugün de benim çok sevdiğim bir dostum olarak ziyarete geldi. Ziyaretinden dolayı çok memnuniyet duydum. Birlikte medya grubumuzu gezdik. Onu Samsun'da görmekten ve Samsun'da misafir etmekten çok büyük keyif aldım'' diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ
Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'e misafirperverliği için teşekkür eden Bozkurt ise, ''Samsun benim memleketim. Samsunlu olmaktan dolayı çok mutluyum. Bütün akrabalarım burada ve Samsun'da yetiştim. Ünye Çimento, yüzde 40 Nuh Çimento Grubu'nun. Genel kurul için gelmişken Samsun'u da ziyaret etmemek olmazdı. Özellikle Adnan Bey'i de ziyaret etmiş olduk. Samsun'un kalbinde, takdire şayan bir medya merkezi oluşturmuş. Kendisine ve tüm camiaya başarılar diliyorum. İşlerinde de başarılar diliyorum, yeni atılımlar peşinde. Sanayicilikten geri durmuyor. Türkiye'nin böyle insanlara ihtiyacı var. Memleketimizden böyle insanların da çıkması bizim için ayrıca bir gurur meselesi tekrar teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Zerrin SOMUNCU