Kardemir Karabükspor maçında defansif ağırlıklı kadroyla mücadele edildiği yönündeki eleştrilere katılmadığını dile getiren Korukır, "Mağlup olunmuşsa kabahat bendedir. Hatalar yapabiliriz. Oyuncular 5 atarken iyi de mağlup olunca mı kötü. Sabırla, şevk ile devam edeceğiz. 5 puan fark bir şey değil. Biz kendi ipimizi kendimiz çekeceğiz" dedi

FUTBOLCULARINA SAHİP ÇIKTI
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kardemir Karabükspor maçında defansif ağırlıklı kadroyla mücadele edildiği yönündeki eleştrilere katılmadığını dile getiren Korukır, "İlk 11'in çoğu ofansif özellikte oyunculardı. Alanyaspor 5 gol atan kadroyu bozmadım. Biz sahaya doğru takımla çıktık. Musa çok formda olmasına rağmen oyuna alamadım. Samsun'da 9 kişi kalmasına rağmen o takımı yenemedik. Mağlup olunmuşsa kabahat bendedir. Oyuncular 5 atarken iyi de mağlup olunca mı kötü. Onları kötüleyemeyiz. Bu çocuklara inanıyorum ve güveniyorum.


KENDİ İPİMİZİ KENDİMİZ ÇEKECEĞİZ
Her zaman sözlerimin arkasındayım. 12. sırada aldığım takım, lig bitince 7. sırada olursa kendimi başarısız kabul ederim. Ancak ligi 7. bitirirsek futbocularımı başarısız kabul etmem. Onlar başarılılar. Sabırla, şevk ile devam edeceğiz. Maça göre konuşmam. Elazığspor karşılaşması yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç. Sonuna kadar biz bu işi kovalayacağız. 5 puan fark bir şey değil. Biz kendi ipimizi kendimiz çekeceğiz. Geldiğimiz zaman başka hesaplar yapanlarda vardı, unutmayın. Bizim ailemiz şu anda Samsunspor. Burada ekmek parası kazanıyoruz. Hatalar yapabiliriz. Fakat bile bile hata yapmayız. İşimizi doğru yapmak için buradayız."

Muhammet ÇAVUŞOĞLU