Samsun Canik Belediyespor, ligin ilk yarısında mağlup ettiği Beşiktaş, Orduspor ve Yakın Doğu Üniversitesi'ni yine yenmeyi başarırsa, play-off müsabakalarına kalıp, Avrupa Kupaları'na katılabilecek. Başantrenör Mehmet Can Öztürk, "Hedefimiz play-off. Bunu başaracağız" dedi

İLK YARIDA YENMİŞTİ
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ı elinden kaçırıp, rakibine 73-70 mağlup olan Samsun Canik Belediyespor, gözünü son 3 maça çevirdi. Ligde oynadığı son 3 maçı da kaybeden Mavi- Beyazlılar, buna rağmen ligde kalan 3 maçını kazandığı takdirde play-off oynayıp, Avrupa Kupaları'na gidebilecek. Ligin ilk yarısında Beşiktaş, Orduspor ve Yakın Doğu Üniversitesi'ni yenen Mavi- Beyazlılar, aynı durumu tekrarlarsa, hedefine ulaşabilecek.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Başantrenör Mehmet Can Öztürk, "Hem biz hem de Galatasaray üstün bir mücadele sergiledi. Biz öndeyken kritik hatalar yapmasaydık maçı galibiyetle bitirebilirdik. Oyuncularımı performansından dolayı tebrik ediyorum. Geri kalan son 3 haftada elimizden gelenin en iyisini yapıp play-off'a kalmaya çalışacağız. Ligin ilk yarısande yendiğimiz Beşiktaş, Orduspor ve Yakın Doğu Üniversitesi'ni yine yenip hedefimize ulaşacağız. Hedefimiz play-off. Bunu başaracağız" dedi.

Selçuk KAYA