Yeni hizmet araçlarıyla makine parkını genişleten ve bunu geçtiğimiz günlerde düzenlediği törenle halka duyuran Terme Belediyesi, şimdi de yeni şantiyesine kavuşuyor.

Belediye Başkanı Şenol Kul, yeni şantiye alanında inşaat çalışmalarını inceledi, kapalı araç park yeri için beton dökümünü gerçekleştirdi.

6 BİN 700 METREKARELİK ALAN
Beraberinde Başkan Yardımcıları Kamuran Toker, Sezai Uzun, Belediye Meclis Üyesi Recep Ertan ile birlikte şantiye alanına gelen Başkan Kul, proje ile ilgili olarak burada açıklamalarda bulundu. Terme Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi'nin yaklaşık 6 bin 700 metrekare alana kurulduğunu belirten Kul, "Alanda idari bina, kapalı depo, demir ve ahşap atölyeleri, kapalı-açık araç park yeri ve araç yıkama, yağlama, tamir yeri yer alacak" dedi.

HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ
Terme'ye hizmette sınır tanımadıklarına vurgu yapan Belediye Başkanı Şenol Kul, "Bunun için yeni araçlar aldık. Büyüyen ve gelişen araç parkımızla birlikte mevcut şantiye alanı artık yetersiz kaldı. Bu nedenle yeni şantiye alanımızın inşasına başladık. Terme'yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirmemiz, proje üretip yatırım gerçekleştirmemizle mümkün. Araç parkımız ve modern şantiyemiz bu hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacak" diye konuştu.