Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı sebebiyle düzenlenen buluşmada Canik İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi. Buluşmada Başkan Genç'in yanısıra, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, meclis ve teşkilat üyeleri katıldı.

ASLA TAVİZ VERMEDİK

13 yıldır Canik'te yerli ve milli duruşlarını asla bozmadan hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Genç, 'Aziz milletimiz tarafından göreve seçildiğimiz günden bu yana yerli ve milli duruşumuzdan asla taviz vermedik. İlçemiz, şehrimiz, ülkemiz için hep üretenlerden, ortaya değer koyanlardan olduk. Elhamdülillah bu çalışmalarımız 3 ödülle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi. Halkımızda bizlere teveccühünü 3 dönemdir oylarımızı arttırarak gösterdi. Şehrimize ve partimize yük olan değil, şehrimizin ve partimizin yükünü omuzlayan belediyecilik anlayışına sahibiz. 2023 Türkiye'sinin inşasında hükümetimize katkı vermekte kararlıyız" şeklinde konuştu

CANİK ŞANTİYE ALANI

Canik'te hummalı bir çalışma içerisinde olduklarına işaret eden Başkan Genç, "Nasıl ki Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, AK Partimiz 16 yılda adeta ülkemizin dört bir yanını dev eserlerle süslediyse ve hala çalışmalarına devam ediyorlarsa, bizler de ilçemiz Canik'te bu anlayışla çalıştık. Her mahallemizde eserimiz var. Bu eserlerimiz sadece ilçemize değil, şehrimize, hatta ülkemize hizmet ediyor. Bizim belediyecilikte rol modelimiz Cumhurbaşkanımızın İstanbul'daki belediye başkanlığı dönemidir. İstanbul'un yıllardır süren sorunları çözen sayın Erdoğan bizim ideolümüzdür' dedi.

İLERİYE DOĞRU GİDECEĞİZ

AK Parti'nin milletin içinden doğmuş bir dava olduğunu vurgulayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç " AK Parti milleti kucaklayan, millete hizmet yolunda ilerleyen kocaman bir ailedir. Bu aileyi sözde türlü türlü nedenlerle 16 yıldır yıkmaya, karıştırmaya çalışıyorlar. Sadece ulusal değil, uluslararası alanda da iş birliği yaparak başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere ülkemizi, partimizi hedef tahtasına koydular. Çok şükür ki bu aziz milletimiz hiçbir zaman bizi yarı yolda bırakmadı. Ülkemizde ne yaparlarsa yapsınlar biz ileriye doğru gideceğiz. Güçlü bir irade, güçlü bir liderin altında birlik beraberlik içerisinde millileşme ve üretme yolunda ilerleyeceğiz. Bu milletin karşısında kimse duramaz. Biz Allah yolunda doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

16. YIL PASTASI KESİLDİ

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nda gerçekleştirilen buluşmanın ardından AK Parti'nin kuruluşun 16. yılı nedeniyle Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Başkanı Ercan Eler ve parti üyeleri hep birlikte pasta kestiler.