AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde teşkilat üyeleri ile sohbet eden ve değerlendirmelerde bulunan Köktaş, ilçelerde gerçekleşen yatırımlar, projeler ve çalışmaları yakından takip ederek, hizmete açılması yönünde gerekli adımları attıklarını söyledi.

KESİNTİSİZ MÜCADELE

Çarşamba'da yeni kurulacak olan OSB, Salıpazarı'nda yeni köprünün yapımı ve yeni çevre yolu ile Terme'de jandarma binası, Ayvacık ilçesinde de beton yolların yapımı konularında görüş alışverişinde bulunduğunu aktaran Köktaş, şunları kaydetti:

"AK Parti 16'ncı yılını 14 Ağustos Pazartesi günü geride bırakıyor. Türkiye'de pek az siyasi partiye ve kadroya nasip olacak bu uzun hizmet dönemi boyunca her alanda çok önemli hizmetler, eserler ülkemize kazandırıldı. 15 yıllık iktidar dönemimizde milletimizin bize verdiği destek, omuzlarımıza yüklediği sorumluluk içinde teşkilatlarımız ile durmaksızın, dinlenmeksizin, kesintisiz bir mücadele içinde olduk."

2019 SEÇİMLERİ ÖNEMLİ

Köktaş, gelinen noktada önemli bir sürece doğru ilerlediklerine dikkati çekerek, "2019 seçimleri Türkiye, dolayısıyla bizim için çok önemli.

Milletimizle kucaklaşacağımız, teşkilatlarımızla birlikte iri ve diri olacağımız, bayram havasında gerçekleştireceğimiz kongrelerimiz inşallah bizi yine başarıya, belirlediğimiz hedeflere götürecektir" diye konuştu.