Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı geçen ay makamında ziyaret eden ve 'Kuşlar Evsiz Kalmasın' sloganıyla bir proje hayata geçirmek istediklerini söyleyen minikler, projelerini hayata geçirdi. Minikler, hazırladıkları yuvaları, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yla birlikte gittikleri Çakırlar Korusu'nda ağaçlara astı.

Minik öğrencilerin doğaya karşı gösterdikleri duyarlılığın herkese örnek olması gerektiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Yavrularımız kendilerini doğaya, hayvanlara karşı sorumlu hissederek örnek bir proje gerçekleştirmişler. Küçücük bedenlerindeki kocaman yürekleriyle hazırladıkları kuş yuvalarını bugün birlikte ağaçlara astık. Heyecanları, mutlulukları dünyalara bedel olan yavrularımızı, onları doğa konusunda duyarlı yetiştiren ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum' diye konuştu.

Kreş yöneticisi Elif Ataş, proje sorumlusu Canan Eğribel ve öğretmenleri Nurcan Der ile Ümran Semizoğlu'nun da katıldığı programda minikler, hazırladıkları kuş yuvalarını heyecanla dallara astı.