Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Ankara'da Bakanlıklar ve Genel Müdürlüklere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Uyar, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'la bir araya gelerek Alaçam'da gerçekleşecek projeler hakkında bilgi verip, taleplerini iletti.

SAĞLIK PROJELERİ GÜNDEMDE

Başkan Uyar, ilk olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ı makamında, tebrik ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Uyar, "İlimizde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde doktorluk görevini başarıyla yerine getirmiş; Bakanımız Sayın Ahmet Demircan'ı siyasi tecrübesiyle birlikte ilimize ve ülkemize sağlık alanında daha da faydalı hizmetler sağlayacak'' dedi.

Bakan Demircan ve Başkan Uyar Alaçam'da Sağlık Bakanlığı nezdinde yapılması planlanan projelerle ilgili görüşmelerde bulundu. Bakan Demircan daha sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Uyar'a teşekkür etti.

DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı da makamında ziyaret eden Başkan Uyar, Alaçam'da devam eden projeler hakkında taleplerini iletti. Başkan Uyar "Ankara'da yaptığımız görüşmelerde desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan'a, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan'a ve diğer milletvekillerimize tek tek teşekkür ederim" dedi.