AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'un, partisinin 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kurt, mesajında, 14 Ağustos 2001 yılında 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek Türk siyasi hayatında yeni bir soluk getiren AK Parti'nin, 16 yıl boyunca millete hizmet parolasıyla çalışmaya devam ettiğini kaydetti.

TÜM YATIRIMLAR YAPILDI

AK Parti'nin, milletin özlediği ve beklediği siyaset tarzıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulduğunu yatırlatan Kurt, "Daha kuruluşundan itibaren vesayet odaklarının hedef tahtasında oldu. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili seçilmesine engel olmaya çalışıldı, partimiz 2007 yılında kapatma davası ile karşı karşıya kaldı. Milletimiz her şartta AK Parti'ye destek olmaya devam etti. İktidara geldiğimiz andan itibaren alt yapı hizmetleri, üst yapı hizmetleri, sağlık alanındaki gelişmeler, kentsel dönüşümler, eğitim alanındaki yenilikler gibi birçok konuda ülkemizde o güne kadar ihmal edilen tüm yatırımlar bir bir yapıldı. Bütün bunların yanı sıra AK Partili belediyelerin başarıları milletimizin AK Parti'ye olan güvenini haklı çıkardı' dedi.

MİLLETE HİZMETE DEVAM

AK Parti'nin sevgi, saygı, birlik ve beraberliğin adresi olduğunu belirten Kurt, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milleti kucaklayan, dürüst siyaset ilkesiyle milyonların sevdası oldu. Tüm bu teveccüh karşısında liderinden mahalle temsilcisine kadar tüm AK kadrolar rehavete kapılmadan, bir önceki yıldan daha fazla çalışarak milletine hizmet etmeye devam etti. Başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti kadrolarında çalışmış tüm dava arkadaşlarıma şükran ve minnetlerimi sunuyorum. 14 Ağustos 2017 AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümünün teşkilatımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.
Birlikte nice başarılı yıllara.'