Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen Bayanlar 3. Ligi Final karşılaşmaları sona erdi. 8 takımın finalde mücadele ettiği şampiyonada B Grubu'nda yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, son maçınad Tire Belediyespor'la karşılaştı. Vakıfbank'ın birinci çıktığı grupta bu maçı kazanacak ekip 2. Lig'e yükselecekti. Maçta Tire Belediyespor 2-1 öne geçse de, Samsun ekibi müthiş bir geri dönüşe imza atarak maçı tie-break setine taşıdı. Tie-break setini de kazanan Kırmızı- Beyazlılar maçı 3-2 kazanarak adını 2. Lig'e yazdırdı.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Kurulduğu ilk yılda 3. Lig'e, bu sezon da 2. Lig'e yükselen Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü'nde maçın ardından büyük sevinç yaşandı. Müsabakaların bitiminin ardından düzenlenen törenle dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. Kırmızı- Beyazlılara madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birim Müdürü Sezgin Eren, kupasını ise Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Genel Sekreteri ve Ankara Voleybol İl Temsilcisi Eyüp Bostancı takdim etti.

BÜYÜK SEVİNÇ...
Kırmızı- Beyazlılar, 2. Lig'e yükselmelerinin ardından büyük sevinç yaşadı.

BAŞKAN'DAN TEBRİK...
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak da, Ankara'ya gidip takımın sevincine ortak oldu. Koçak, teknik ekip ve sporcuları tek tek tebrik etti.

Selçuk KAYA