2012 yılından bu yana Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Coşkun Esen, bugün itibariyle Samsun İl Milli Eğitim Müdürü olarak hizmet vermeye başladı.

Göreve başlaması nedeniyle açıklama yapan Esen, 'Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 25/03/2016 tarihinde ilk günkü heyecan ve istekle başlamış bulunmaktayım. Karadeniz bölgemizin en güzide şehirlerinden olan ve Milli Mücadele kıvılcımının ateşlendiği Samsun'da Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim' diye konuştu.

SAMSUN'DA BAŞARININ ARTMASINI SAĞLAYACAĞIZ"

'Karadeniz'in en güzide şehirlerinden olan Samsunumuzda her türlü eğitim çalışmalarını daha ileriye götürmek için akademik, sportif ve sosyal yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyoruz' diyen Esen, 'Eğitim kalitesinin daha da artırılması için gerekli tedbirleri yerinde ve zamanında alarak, başarının artmasını sağlayacağız. Başta güzel ülkemizin geleceğine gönül veren ve bu amaç doğrultusunda yürekten çalışan öğretmen arkadaşlarım olmak üzere Samsundaki kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve basın kuruluşlarının destekleri ve işbirliğiyle hep beraber Samsun eğitimi için çalışacağız' ifadelerini kullandı.