Samsun Okullararası Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Tenis İl Şampiyonası, Canik Tenis Tesisleri kortlarında oynanan final maçlarıyla son buldu.

Toplamda 20 sporcunun katıldığı şampiyonada genç erkekler Ses Koleji birinci, Feza koleji ise ikinci oldu.

Genç kızlar kategorisinde ise Bafra Özel Altın Açı Anadolu Lisesi birinci, Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Ses Koleji de üçüncülüğü elde etti. Küçük erkekler kategorisindeki çekişmeli maçların ardından Ted Koleji birinci, Ses Koleji ikinci ve Bahçeşehir Koleji üçüncü, küçük kızlarda da Bahçeşehir Koleji birinci, Ses Koleji ikinci ve Ted Koleji ise üçüncü olmayı başardı.

Yıldızlar kategorisinde sadece birer okul şampiyonaya katılırken, yıldız erkeklerde Bahçeşehir Koleji, yıldız kızlarda da 23 Nisan Ortaokulu şampiyon ilan edildi. Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz ile Tenisi İl Temsilcisi Seracettin Turan takdim etti.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ...
Şampiyonada dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verilirken, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz Türkiye Şampiyonası'na gidecek sporculara başarı diledi.