İlk kaza, Atatürk Bulvarı Valilik kavşağında meydana geldi. Valilik kavşağında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan adama hızla gelen otomobil çarpıyor. Otomobilin yayaya çarpması sonucu yaya yola savruluyor.
Başka bir kazada Atatürk Bulvarı eski Fatih Polis Merkezi karşı tarafında annesiyle birlikte yolun karşı tarafına geçmeye çalışan ve aynı zamanda elindeki topla oynayan çocuk hızla gelen otomobilin önüne atlıyor. Otomobilin çarpmasıyla yaralanan çocuğun elinde bulunan top ise metrelerce uzağa fırlıyor.
Kahta Caddesi üzerinde akşam saatlerinde ilerleyen bir bisiklete ise arkadan gelen bir motosiklet çarpıyor. Motosikletin bisiklete arkadan çarpmasıyla birlikte bisiklet sürücüsü ve motosiklet sürücüsü kendilerini yerde buluyor.
DSİ kavşağında ise bir otomobil kırmızı ışığın yanmasıyla birlikte yolda duruyor. Otomobilin durmasıyla arkadan gelen bir kamyonet ile bir otomobil duran otomobile arkadan çarpıyor. Yaşanan zincirleme trafik kazasında araçlarda maddi hasar meydana geliyor.
Atatürk Bulvarı eski Fatih Polis Merkezi yakınlarında ana yoldan yan yola girmek isteyen bir otomobilin arkasında bulunan kamyon yolda aniden durmasıyla kamyon arkasından gelen hafif ticari araç kamyona arkadan çarpıyor. Kazada iki kişi yaralanıyor.
Karayolları kavşağında kırmızı ışıklarda duran bir otomobile ise bir başka otomobil hızla gelerek duran otomobile arkadan çarpıyor. Yaşanan kazada araçlarda maddi hasar meydana geliyor.
Karayolları kavşağında yine kırmızı ışıklarda bekleyen bir kamyona arkadan gelen hafif ticari araç çarpıyor. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geliyor.
Karayolları kavşağı yakınlarında patlayan lastiği değiştirilen hafif ticari araca alkollü olduğu bir otomobil sürücüsü arkadan hızla çarpıyor. Kazanın etkisiyle alkollü sürücünün kullandığı otomobil daha sonra refüje çıkıyor. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralanıyor.
Karayolları kavşağında yaşanan bir başka kazada ise iki otomobilin çarpışması sonucu araçlarda maddi hasar meydana geliyor.
Karayolları kavşağında kırmızı ışığın yeşil ışığa dönmesiyle yola çıkan otomobile Atatürk Bulvarı üzerinden hızla gelen bir otomobil çarpıyor. Meydana gelen kazada araçlarda maddi hasar meydana geliyor.

Adıyaman’da trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı