Tam kadro çalışmalara başlayan yeşil-siyahlılarda idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transfer Paulo Henrique, ilerleyen haftalarda tam anlamıyla hazır olacağını ifade etti.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk ise 2 transfer daha yapmayı düşündüklerini ve 24 kişilik kadroyu tamamlayacaklarını belirtti.
İlk maçta gol atmanın büyük mutluluk verici olduğunu ifade eden Henrique, 'ilk maçımızda gol attığımız için çok sevinçliyim ve bunun yanında 3 puan alınmasında takıma yardım ettiğim için çok mutluyum. Çünkü Akhisarspor gerçekten çok iyi bir takım. Çok iyi bir aile ortamı var, burada çok mutluyum. Uzun süreden sonra Türkiye'ye döndüm ve böyle güzel bir ekibe katıldım' dedi.
Trabzonspor forması altında Olcan Adın ile aynı takımda oynamalarının bir avantaj elde edip etmeyeceğini sorusuna da yanıt veren Henrique, 'Evet, Olcan Adın ile daha önce Trabzonspor forması altında beraber çalıştık. O dönemde ben ona, o da bana zaman zaman asistler yaptı ve aramızda çok güzel bir bağ vardı. Tabii ki şimdi de burada aynı ortamda olmak bizim için büyük bir avantaj olarak görüyorum' şeklinde konuştu.
Hazırlık kampları ardından liglerin başladığını ve bir yandan oyuncuları hazırlarken bir yandan da kadroyu güçlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yönetimle bir araya geldiklerini ifade eden Okan Buruk, 2 tane daha transfer yapma durumunun olabileceğinin altını çizerek 'Biz tabii ki ilk olarak genç oyuncumuz Hasan Ali Adıgüzel'i düşünüyorduk, hatta bu maçta Hasan Ali'yi ilk on birde çıkartacaktım. Ancak çapraz bağları kopması bizi üzdü. Çünkü çok beklentilerimiz olan bir oyuncuydu, bu hafta ile birlikte tüm sezon formayı kapacağını düşünüyorduk ama olmadı. Sakatlığı nedeniyle 6 ay aramızdan uzak kalacak. 24 kişilik kadromuzu tamamlayıp transferi tamamlamak istiyoruz' açıklamasını yaptı.
Akhisar Belediyespor'da sakatlıktan çıkan Daniel Larsson da takımla çalışmalara başladı.

Akhisar Belediyespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı