Mahalle buluşmaları, dernek ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un bu seferki durağı Gebililer Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu.

Sabahın erken saatlerinde Gebililer Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde, İlkadım'da ikamet eden Gebili vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Tok dernek üyeleri tarafından ilgi ile karşılandı.

Dernek buluşma toplantısında vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinleyen Tok, İlkadım'da yapılan hizmet ve projelerin her geçen gün İlkadım'ın değerini yükselttiğini belirtti. Tok, gerçekleşen toplantıda dernek üyelerine belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında hazırlanan sunumda detaylı bilgi verdi.

HEP BİR ARADAYIZ

Dernek, esnaf ve mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Güzel bir günün güzel saatlerinden bizleri sıcak bir şekilde karşılayan Gebililer Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizler Gebililer Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne seçim öncesi de gelmiştik, o zaman da bu şekilde sıcak, yoğun bir ilgi ile karşılanmıştık. Bu ilgi ötürü Gebili hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi her gün farklı bir mahallemizi farklı bir derneğimizi ya da esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımız ile hep birlikte oluyor istişareler gerçekleştirerek hizmetlerimizi sunuyoruz. Bu istişareler hepimizi mutlu ediyor. İlkadım Belediyesi olarak başlattığımız çalışmalar dört koldan hızla devam ediyor" diye konuştu.

HER NOKTADA PROJELER YÜKSELİYOR

İlkadım'da hızla yükselen projelerin İlkadım'da değer kattığının altını çizen Başkan Tok, "Belediyecilik görevlerimizi eksiksiz yerine getirirken diğer yandan da İlkadım'ı bir marka haline getiren, İlkadım ilçemizin her geçen gün değerini yükselten projelerimiz hayat buluyor. İlçemizin doğusunda batısında her bir noktasında büyük projelerimiz yükseliyor. Bir yanda Türkiye'ye örnek olacak Selçuklu mimarisine uygun kesme taş ve ahşaptan oluşacak olan Cami ve Külliye projemiz, diğer yanda şehrimizin büyük eksikliklerini giderecek olan Derebahçe Sosyal Tesisleri, ilçemizin parlayan yıldızı olacak olan Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi, Baruthane Mahallemizde ahşap doğa yürüyüş yolu ve seyir alanı projelerinde hızla sona yaklaşılıyor. Projelerimiz sadece bunlardan ibaret değil yeni hizmet binamız, Refakatçi Konağı, kentsel dönüşüm çalışmalarımız ve daha birçok proje İlkadım'da hayat buluyor. İşte bu projelerimiz bu çalışmalarımız İlkadım'a her geçen gün değer katıyor her geçen gün modern hale getiriyor. Çalışmalarımızda her zaman destekçimiz olan vatandaşlarımız teşekkür ediyor, yükselen projelerimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.