TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, Proje Pazarlama Uzmanı Kübra Şahin ve Kavak Ziraat Odası Başkanı Süleyman Aslankaya Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret ederek Samsunda düzenlenecek olan 3. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı için davetiye verdi.

Başkan Sarıcaoğlu ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Çiftçilerimizin kendi branşlarında bir tık daha ileriye gidebilmek adına düzenlenen Samsun Tarım Fuarı'na Kavak Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Ülkemizin gelişmesi için tarıma her zaman ki gibi değer vermeliyiz. Çiftçilerimizin sektörlerindeki gelişmeleri ve beklentileri yakından takip etmek önemli tarımsal avantajlarını incelemek ve fırsatları detaylı analiz edebilmek adına düzenlenen fuara Kavak'ta bulunan tüm çiftçilerimizin katılım sağlaması tüm çiftçilerimiz için çok önemli. Çok değerli misafirlerimize ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerinde bulundu.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer de, 'Çiftçilerimiz için özellikle genç çiftçilerimiz için bu tür tarım fuarları çok önemlidir. Kavak'ta bulunan tüm çiftçilerimizi 27 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Samsun Tarım Fuarı'na bekliyorum. Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na da ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.