Ordu Altınordu Belediyesi, dar gelirli bayanların kendi imkanlarıyla gelir getirici faaliyetlerde bulunması amacıyla mikro kredi desteğinde bulundu.

Türkiye İsrafı Önleme Vakfınca (TİSVA) yürütülen mikro kredi projesi kapsamında, belediye binasında gerçekleştirilen programda, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen 10 kadına 100 bin liralık mikro kredi verildi. El sanatlarından balıkçılığa, çeyiz tasarımından terziye bir çok alanda iş hayatına atılan kadınların, mikro kredi desteği ile yüzü güldü.

MEMNUNİYET VERİCİ
TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı Aziz Akgül, Ordu'da sürdürülen mikro kredi doğrultusunda yürütülen çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ordu'da kadınlara yönelik sağlanan desteklerin başarılı bir şekilde yapıldığını belirten Akgül, "Altınordu Belediyesi, hanımefendilerin kendi işlerini büyütmeleriyle ilgili ihtiyaç duydukları ilave finansmanı sağlama konusunda gösterdiği ilgi memnuniyet verici. Katkılarınız, desteğiniz ve bu işi ele alış biçiminden dolayı başta belediye başkanımıza ve değerli çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum" dedi.