AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı 68.Genişletilmiş İlçe Danışma toplantısı yapıldı. Atatürk İş Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, operasyonlarda ve patlamalarda şehit düşenlere rahmet diledi.

TURİZM YATIRIMLARI
Vezirköprü'de yapılan ve yapılması planlanan konulara değinen Doğan, "Sezonun başlamasıyla birlikte yol çalışmalarının hızlanacak. Turizm alanında da Vezirköprü'ye yatırımlar yapılacak. Vezirköprü'nün turizm açısından önemli bir yere sahip. Şahinkaya kanyonu bölgesine yapılacak yatırımlarla yeni istihdam alanlarının oluşacak" dedi.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis ise "Vezirköprü'ye dışarıdan gelen insanların değişimi daha iyi gördü. Gönül istiyorki elimizde sihirli bir değnek olsun, bütün çalışmaları tamamlayalım. Ancak çalışmaların altında zaman ve maddi imkanlar yatıyor. Vezirköprü'nün sorunlarını bilerek bu hizmete talip olduk ve bu sorunları çözmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanlığı İlçe Koordinatörü Mustafa Semizoğlu, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önder, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay, Kadın Kolları Başkanı Fatma Karabina belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ile partililer katıldı.