Yaptığı flaş transferlerle bu sezon iddialı bir takım oluşturan Yeni Orduspor, Ankara ve Afyon kamplarının ardından çalışmalarına Ordu'da devam ediyor.
Ordu 19 Eylül Stadı'nda Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ilk olarak topla ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra mor beyazlı futbolcular, 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlenirken, kalecilerin performansları da göz doldurdu.
Antrenman sonrası gazetecilere açıklama yapan Yeni Orduspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, 'Sezona güzel bir başlangıç yaparak, yolumuza devam etmek istiyoruz. 22 Ağustos'ta Arsin İlçe Stadı'nda Arsinspor ile Türkiye Kupası maçı oynayacağız. 26 Ağustos'ta ise deplasmanda Gölcükspor ile sezonun ilk maçına çıkıyoruz. Kaliteli bir ekibimiz var. Futbolcularımızın sezon öncesi performanslarından çok memnunum. Yeni Orduspor olarak bu yılda şampiyonluğu hedefliyoruz. Taraftarımıza kaliteli futbol, seyir zevki yüksek, maçlar izletmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı takımımıza destek vermeye davet ediyorum' diye konuştu

Yeni Orduspor iddialı