Terme Belediyesi, devam ettirdiği park ve bahçe çalışmalarında tasarrufu da elden bırakmıyor. Bir hafta içerisinde tamamlanan üç parkın çevre düzenleme çalışmalarında, hurdaya ayrılan malzemeler kullanılarak, Terme Belediyesi için önemli tasarruflar sağlandığı belirtildi.

ÜÇ PARK YENİLENDİ

Terme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından üç çocuk ve oyun parkı yenilenen parklarda mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda oyun grupları düzenlenerek, yeniden çocukların ve büyüklerin keyifli kullanımına sunuldu. Ortasöğütlü, Tutluk ve Çay Mahallesi parklarından ikisinin çevre düzenlemelerinde, belediyenin önceki çalışmalarında kullandığı ve hurdaya çıkan malzemeler, yenilerek değerlendirildi. Terme Belediyesi bu uygulaması ile önemli bir tasarruf sağladı.

SAĞLIK VE MUTLU YAŞAMA KATKI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mahallerdeki park ve oyun alanlarının yenilenme ve çevre düzenleme çalışmalarının devam edeceğini, sırada Gündoğdu ve Söğütlü mahalle parklarının bulunduğunu ifade etti. Başkan Kul, "Çocuklarımızın yaz ve hafta tatillerini parklarda eğlenip oyunlar oynayarak, hemşehrilerimizin de spor yaparak değerlendirmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelen talepler üzerine üç parkımızda yenileme çalışmalarını tamamladık, çevre düzenlemelerini de gerçekleştirerek hizmete açtık. Amacımız, insanların sağlıklı ve mutlu yaşamasına katkı sağlamak" dedi.