CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz ve il yöneticileri, Atakum İlçe Örgütü'nün düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldılar.

CHP Atakum İlçe Başkanı Av. Cemil Deveci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Atakum Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan İl Başkanı Akcagöz, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümeti'ni eleştirdi.

Türkiye'de çok ciddi bir sorun olduğunu belirten Akcagöz, "Bu sorun, kanlı bir sorun. Temelinde bir insan hakları sorunudur. Bu sorun, CHP olmadan çözülemiyor, çözülemez. AKP, yıllardır insanları oyaladı, oyalamaya da devam ediyor. Tayyip Erdoğan'ın amacı, sorunu çözmek değil, çözümsüz hale getirmek ve insanlara kendisini muhtaç etmek. Bunu da iyi başarıyor. İktidarda kaldığı müddetçe, kendisi için her yer gülistan. Ancak, devran değiştiğinde, bugünden söylüyorum, kendisi bir savaş suçlusudur" dedi.

ATAKUM'U GERİ ALACAĞIZ


Atakum'un, en güzide ilçelerden biri olduğunu ifade eden Akcagöz, "Kıymeti bilinmiyor. Samsun'un her tarafını rantiyeye çevirdiler. Atakum iyi yönetilemiyor. Atakum Belediyesi'ni önümüzdeki yerel seçimde mutlaka geri alacağız. İnsanların memnuniyetsizlikleri ortada. AKP'ye oy veren insanların memnuniyetsizliği ortada" diye konuştu.

CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci ise, kadınların CHP siyasetinde daha etkin olması gerektiğini belirterek, 'Kadınlar, azami katkıyı vermek zorundadır. CHP iktidara gelecekse, bu kadınların eliyle olacaktır' dedi.