Samsunspor ile Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri, dostluk maçı öncesi yemekte biraraya geldi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Yönetim Kurulu Üyelerinin evsahipliğinde gerçekleşen yemeğe ayrıca Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt, Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu katıldı.

Başkanlar Usta ve Tutu, birbirlerine karşılıklı hediyeler verdi. Dostluk maçı için özel olarak yaptırılan Samunspor ve Trabzonspor yazılı atkılar herkesin boynunda idi.

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, dostluktan kimseye bir zarar gelmeyeceğini belirterek, "Bugün görev yapıyoruz yarın olmayacağız. İnşallah bundan sonra bizli veya bizsiz kulüpleri idare edenler bu birlikteliği devam ettirmeliler. Hem yemek hem de Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki ilişkilerin bu hale getirilmesine yaptığı katkılar için camiam adına sayın Muharrem Usta'ya teşekkür ediyorum. Bugün gördüm ki sadece Samsunspor'a değil Giresunspor'a da el uzattınız. Bu durumda bizi ayrıca mutlu etti. Çünkü hepimizin amacı kulübümüze hizmet etmek kadar spora da hizmet etmek" dedi.

TRABZON SİZİN SAMSUN DA BİZİM EVİMİZ
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise, "Samsun'a gittiğimizde ilişkimiz biraz daha resmiydi. Şimdi ise tamamen kardeş olduk. Bölgedeki her takım bizim. Spor bu tarz şeylere hizmet ettiğinde bir anlam taşıyor. Hepimizin yolculuğu böylece anlam kazanıyor. Buna Samsunspor Kulübü de olağanüstü katkı sağladı. Burası sizin, Samsun da bizim evimiz. Bundan sonra ilişkileri geliştirmeye devam edelim. Bu arada Samsunspor son dönemde hep son anda lige çıkma fırsatını kaçırıyor. Bu durum bizi üzdü. Umarım bu yıl yarış mutlulukla sonuçlanır" diye konuştu.