Samsunspor ile Trabzonspor arasında Trabzon'da oynanan karşılaşmada çok güzel görüntüler vardı.

İki takım taraftarları karşılaşma öncesi önce yemekte buluştu. Samsunsporlu ve Trabzonsporlu taraflarlar, omuz omuza hep birlikte Trabzon Avni Aker Stadı'nda gitti.

Statta da aynı tribünde yer alan taraftarlar, mücadeleyi birlikte seyretti. Kırmızı-Beyazlı ve Bordo-Mavili taraftarlar, maç içerisinde de hep beraber tezahürat yaparak muhteşem bir kardeşlik ve dayanışma örneği gösterdi.

Ülkemizin geçtiği bu zor günlerde iki ekibin taraftarları. sergiledikleri dostluk ve birliktelikke tüm Türkiye'ye örnek oldu.

Birlikte yemek yediler

Trabzonspor ile Samsunspor arasında oynanan hazırlık maçı öncesi iki kulübün taraftarları yemekte biraraya gelerek dostluk mesajları verdi.

Trabzonlu Gençler Tribün Lideri Mehmet Fındıkçı, yıllardır iki şehir arasında olan kırgınlığa son verdiklerini belirterek, "Bundan sonra bizi iyi günler bekliyor. Karadeniz el ele, kol kola tek yürek olacak bundan sonra" ifadelerini kullandı.

Şirinler Taraftar Grubu üyesi Cüneyt Şenkal, "Bu zamana kadar gelen kırgınlıklara burada inşallah son vereceğiz. Karadeniz Bölgesi olarak hep birlikte olup güzel günlere doğru gideceğiz" dedi.