Samsun Din Görevlileri Derneği Olağan Genel Kurulu'nda başkan seçilen Nuh Can ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Tok'u çalışmalarından ötürü tebrik, desteklerinden dolayı da teşekkür etti. Konuklarından derneğin çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Başkan Tok, Samsun Din Görevliler Derneği'ne desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi.

TOK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür eden Samsun Din Görevliler Derneği Başkanı Nuh Can "Mart ayının başında gerçekleştirdiğimiz Samsun Din Görevlileri Derneği Olağan Genel Kurulu sonrası dernek delegelerimizin teveccühü ile derneğimizin başkanlığını yeni yönetim kurulumuz ile birlikte başarılı bir şekilde yürütmekteyiz. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ve değerli ekibine çalışmalarından ve büyük desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

'DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Samsun Din Görevliler Derneği'nin adını birçok ortamda başarılı bir şekilde duyduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Samsun Din Görevliler Derneğimizi belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Samsun Din Görevliler Derneği yeni Başkanı Nuh Can kardeşime ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Samsun Din Görevliler Derneğimize her zaman desteklerimiz tam oldu bu şekilde de devam edecek. Katıldığım programlarda, gittiğim yerlerde Samsun Din Görevliler Derneği'nin adını başarılı bir şekilde duyuyorum. Devletine milletine fayda gösteren tüm derneklerimizin sonuna kadar destekçisiyiz. Rabbim bu güzel hizmet yolundan ayırmasın" diye konuştu.