Atakum Belediyesi tarafından başlatılan 'Çanakkale Gezisi' programı kapsamında 4 mahalleden 367 vatandaş, Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı toprakları gezdi.

Atakum Belediyesi önünden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu tarafından yolcu edilen vatandaşlar, 8 otobüslük konvoy ile gittikleri Çanakkale'de, uzman rehberler eşliğinde gezdi.

BAŞKAN TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR
Şehitlikleri gezen Atakumlular, Çanakkale Zaferi'nin gururunu ve heyecanını hissettiklerini kaydederek programı organize eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür etti. Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Bayram Boz da Başkan Taşçı sayesinde, Çanakkale'de unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade etti.

HER TÜRK MUTLAKA GEZMELİ
Çanakkale Turu öncesi vatandaşları yolcu eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Her Türk vatandaşının mutlaka gezmesi gerektiğini düşündüğümüz Çanakkale'de, tarihimizin en önemli zafer destanlarından birisi yazılmıştır. Bu anlamda Atakumlu hemşerilerimizden daha önce Çanakkale Şehitliğine gitmeyen vatandaşlarımız için bir imkan sunmak istedik. İlk etapta gerçekleştirdiğimiz tur ile 8 otobüsle 367 vatandaşımızın Çanakkale'yi görmesini sağladık. Bu çalışmayı, sosyal belediyecilik anlayışımızın bir ürünü olarak sürdüreceğiz' dedi.