Modifiye araç tutkunu gençlerden oluşan Garaj Atakum'un, Atakum Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 3.sünü düzenlediği 'En Güzel Otomobil' yarışması Kurupelit Marina'da gerçekleştirildi. Birçok ilden yaklaşık 250 aracın katıldığı yarışmada, basık, yerli ve Avrupa araç olmak üzere üç kategoride ödüller sahiplerini buldu. Yarışmaya Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katıldı.

UZUN YILLAR YAPACAĞIZ

Organizasyonu düzenleyen Garaj Atakum Başkanı Kenan Tabağ, 1 yıl boyunca büyük bir emekle bu etkinliğe hazırlandıklarını belirterek, "Bu yarışma, Türkiye'deki tüm modifiye tutkunlarının gözünün olduğu yarışma. Güzellik yarışmamızı geleneksel hale getirip uzun yıllar yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca bizler Başkanımız İshak Taşçı'nın da dediği gibi birliktelik vurgusuyla bu yarışmayı gerçekliştiriyoruz. 15 Temmuz gecesi nasıl sokaklardaysak, Garaj Atakum olarak bu milletin birliği için gerektiğinde ve her zaman yine sokaklarda olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

DAHA İYİ TANITMALIYIZ

Ödül töreni öncesi konuşma yapan Başkan Taşçı, "Büyük bir zevkle izlediğimiz, büyük emekle yapılan araçların sergilendiği güzel bir ortam var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonu şehrimiz için daha iyi tanıtmamız gerekiyor. Gelecek yıllarda Atakum'un daha merkezi bir yerinde, daha güzel bir organizasyonla yapmak için gayret göstereceğiz. Bu güzel organizasyonu Samsun'a ve ülkeye daha çok göstermeliyiz" dedi.

TAŞÇI'DAN 'BİRLİK' VURGUSU

Gaziantep'te meydana gelen terör olayı ile ilgili açıklamada da bulunan Taşçı, "Bir düğün alanına canlı bomba gidiyor ve masum insanlarımızı öldürüyor. Birlik ve beraberliğimize kasteden tüm terör olaylarını şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. Allah bunları yapanları kahrı perişan eylesin. Ülkemiz kötü günlerden geçiyor. Birlikteliğimizi pekiştiren böyle organizasyonlara ihtiyaç var. Teröristler şunu iyi bilsinler ki, birliğimizi hiçbir şekilde bozamayacaklardır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milleti'ne sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Taşçı, yarışmada dereceye giren araç sahiplerine kupalarını verdi. Modifiye araç yarışmasını izlemeye gelen Samsunlular, araçların gösterilerini ilgiyle takip etti.

Barış BUDANOĞLU