PTT 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Çamlık Tesisleri'nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-mavili ekipte Kerim Zengin takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer oyuncular, ısınma ve istasyon çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanda basın mensuplarına Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Boluspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

'SIRAT KÖPRÜSÜ GİBİ MAÇLARA ÇIKIYORUZ'
Boluspor ile son derece zorlu bir maç oynayacaklarını belirten İldiz, 'Her maç final ve zor. Komşu şehrimizde zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Rakibimizin ciddi bir kadrosu var. Kendilerine göre bir hedefleri var. En azından play-off'a kalmak istiyorlar. Biz de ligdeki konumumuz gereği kesinlikle ve kesinlikle kazanmak zorundayız. Puan kaybına tahammülümüz yok. Böylesine Sırat Köprüsü'nde maçlara çıkıyoruz. Bu tüm takımlar için geçerli. Çünkü ligin boyu kısaldı. Bu nedenle her takımın her maçı final. Bütün amacımız maçlarımızı kayıpsız geçmek. Ama bu kolay değil. İnşallah futbolcu arkadaşlarımız zoru kolaya çevireceklerdir. Boluspor ile yıllardan bu yana futbol adına güzel bir rekabet var. Bunun centilmenlik kuralları içerisinde devam etmesini diliyoruz. Hak edenin kazanmasını istiyoruz. İnşallah biz hak eder biz kazanırız' şeklinde konuştu.

Sıralamada 3. takımla aralarındaki 4 puan farkın kendileri için ciddi bir avantaj olduğunu da ifade eden İldiz, sözlerine şöyle devam etti:
'Ancak daha oynanmamış 8 maç var. Bu avantajımızı korumak istiyoruz. Şu anda ipler bizim elimizde. Kesinlikle kontrolü elimizden bırakmak istemiyoruz. Kontrolün hep bizde olmasını istiyoruz. Sezon sonuna kadar da bu şekilde gitmek istiyoruz.''