Ünlü Sanatçı Haluk Levent ve hayranlarının başlattığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma platformu olan AHBAP'ın Samsun teşkilatı, 30 Ağustos'ta Anıtkabir'i ziyaret edecek.

TALEP ÇOK FAZLA

AHBAP OMÜ Temsilcisi Buse Furuncu, 30 Ağustos tarihinin öneminin çok büyük olduğunu belirterek, "Haluk Levent'in sosyal medya üzerinden cağrı yapmasıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 81 ilden tüm AHBAP gönüllüleri ile birlikte Anıtkabir'de buluşma kararı aldık. Samsun'dan bizler de buna katılma kararı alarak duyuruda bulunduk ve inanılmaz bir talep aldık. Tek otobüsle gerçekleştireceğimiz ziyareti 2 otobüse çıkararak Ata'mızın huzurunda olacağız" dedi.

GURUR DUYUYORUZ

Haluk Levent'in de Anıtkabir ziyaretinde kendilerine eşlik edeceği ifade eden Furuncu, "Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye'nin tüm bölgelerinden katılacak AHBAP'larla beraber bir piknik düzenleyeceğiz. 'Bütün ümidim gençliktedir' sözünün bizde oluşturduğu şevk ve heyecanla Atamızın huzuruna çıkmak bir onurdur. Samsunlu AHBAP'lar olarak bu bilince sahip olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Tayfur KARA