Terme Anafartalar Ortaokulu Halk Oyunları Kulübü, Anafartalar Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında Gençler Kategorisi, Geleneksel Düzenlemesiz ve Geleneksel Düzenlemeli dallarında il birincisi olan öğrenciler ilçeye büyük gurur yaşattı.

BAŞKAN KUL'A ZİYARET
Eğitmenler Erol Alan ve Suna Alan nezaretinde, 2 ekiple katıldıkları yarışmada birincilik elde eden Anafartalar Ortaokulu'nun Müdürü Tuncay Sezgin, Halk Oyunu Çalıştırıcısı Erol Alan, okul idarecileri, Terme Çay Mahallesi Muhtarı Sabri Ergen, okul öğrencileri Gamze Nur Uzun, Ahmet Çakır, Sevgi Nur Aydın ile birlikte Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ederek desteği nedeniyle teşekkür etti, çiçek verdi.

DAİMA YANLARINDAYIZ
'En büyük hizmet eğitime verilen hizmettir' diyen Başkan Kul, "Çocuklarımız, kazandıkları başarıyla bizlere büyük gurur yaşattılar. Bizler çocuklarımızın arzu ettiği eğitimi alabilmesi adına gayret sarf ediyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin önünü açmaya çalışıyoruz. Eğitim her şeyin başında geliyor. Bunun için her türlü imkan seferber edilmelidir. Bundan sonra da çocuklarımızın iyi yetişmeleri ve ilçemizi dışarıda başarı ile temsil edebilmeleri için her türlü gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Başkan Kul ayrıca, Ordu ilinde yapılacak olan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Halk Oyunları Bölge Birinciliği yarışmasında Samsun ilini temsil edecek öğrencilere başarı diledi.