MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP'nin 47 yıllık siyasi birikimi ile insan kaynağının fazla olduğunu ve bu yüzden kadrolarda hiçbir zaman boşluk olmayacağını söyledi.

Göreve başladığından bu yana sürekli ziyaretler gerçekleştirdiğini ifade eden Tekin, ''Parti içinde ötekileştirilmiş ülküdaşlarımızı yeniden aktif biçimde görev alabilmeleri için teşvik etmeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

SAHADA OMUZ OMUZA
MHP içerisindeki oluşmaya başlayan ayrılık görüntüsünü ortadan kaldırmaya çalıştıklarını kaydeden Tekin şunları söyledi: ''Bunu büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum. MHP 47 yıllık siyasi birikimi olan bir parti. Bu anlamda insan kaynağı fazla. MHP mensupları da inançlı, imanlı ve fedakar insanlardan oluştuğu için MHP hiçbir zaman boşluğa düşmeyecek. Bugün biz varız, yarın başkaları olacak. MHP'de bizim kaybedecek, ayrıştıracak bir insanımız yok. Biz önce iç barışı sağlamak için gayret edeceğiz. Samsun'da bu güne kadar ötekileştirilmiş, uzaklaştırılmış ülküdaşlarımızı ziyaret ediyoruz ve yeniden partinin içerisinde aktif biçimde görev alabilmeleri için teşvik etmeye çalışıyoruz. Parti içinde insanlar farklı düşünebilirler ama MHP'ye mensubiyet şuuru ile bağlı olanlar özeleştirinin ve parti içindeki muhalefetin kol kırılır yen içinde kalır diyerek yapıldığını iyi bilir. Yarın yeniden sahaya çıkmamış gerektiğinde, bütün ülküdaşlarımızla omuz omuza hareket edebileceğimizden şüphem yok.''

Zerrin SOMUNCU