Play-Off hedefleri açısından Vartaş Elazığspor maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını vurgulayan Coşkun Zeren, "Elazığspor maçının önemini biliyoruz. Puan kaybetme lüksümüz yok. Kendi sahamızda oynayacağımız tüm maçları almak durumundayız" dedi

CEZA SAMSUN'A VERİLDİ
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Play-Off hedefleri açısından Vartaş Elazığspor maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını vurguladı.

Çok yoğun bir çalışma programıyla iyi bir hafta geçirdiklerini kaydeden Zeren, "Bunun meyvelerini maçlarda alacağımızı düşünüyorum. Hem fiziksel hem de moral ve oyun olarak çok iyi hazırlandık. Elazığspor maçının önemini zaten biliyoruz. Elazığspor maçı için ayrıca bir motivasyona gerek yok. Puan kaybetme lüksümüzde yok. Kendi sahamızda oynayacağımız tüm maçları almak durumundayız. Hiç kolay maç olmayacak. Belkide sahamızda en zor maç. Fakat bizim oyuncularımız tecrübeli. Gerekeni yapacaklardır. Kazanmaktan başka çeremiz yok" dedi.

Zeren, PFDK'nın verdiği cezayla ilgili olarak, "Taraftarımızın cezalandırılmasını doğru bulmuyoruz. Bütün Samsun'a ceza vermek maçı yasaklamak bizi hakikaten çok üzdü. Umarım bu karardan dönülür ve Samsunspor pazar günü seyircisiyle buluşur" diye konuştu.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU