Turuncu-beyazlılar Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman sonunda açıklamalarda bulunan İpekoğlu, perşembe gününden beri çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, 'Sadece önümüzdeki Karşıyaka maçı için 3 puana odaklandık' dedi.

İpekoğlu, çalıştırdığı takımlar arasında en fazla galibiyet aldığı takımın Adanaspor olması ve 14 haftadır mağlup olmamaları ile ilgili olarak ise '14 haftadır mağlup olmamızın sırrı sahada mücadele eden oyuncular. Bugüne kadar verebileceklerinin maksimumunu vermeye çalışan bir oyuncu grubumuz var. Bugüne kadar mağlup olmadan geldik. İnşallah kalan 8 maçta da aynı şekilde devam ederiz. Bütün temennimiz bu' diye konuştu.

Adanaspor'a şampiyonluk için geldiğini kaydeden İpekoğlu, 'Başkanımız ile görüşmeye başladığımızdan itibaren şampiyonluğu konuştuk. Adanaspor ile ilgili neler yapabileceğimizi masaya yatırdığımız zaman ilk konuştuğumuz şeylerden bir tanesi bu takımın şampiyon olmasıydı. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz' ifadelerini kullandı.