Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Adana Demir maçından galip ayrılıp evde ki ilk galibiyeti taraftara armağan edeceklerini söyledi. Özalan ayrıca, "Daha yolun başındayız. Çok eksiklerimiz var. Bu hafta tüm yabancılardan da faydalanmayı düşünüyorum' dedi

LİG UZUN BİR MARATON

Yapılan flaş transferler, sergilenen iyi futbolla hedeflediği yolda emin adımlarla yürüyen Samsunspor'da 3. sınav olan Adana Demirspor maçının hazırlıkları aralıksız sürüyor. Cuma günü evinde zorlu rakibi ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılarda parola ise galibiyet. İyi yolda olduklarını dile getiren Teknik Direktör Alpay Özalan, "Lig uzun bir maraton. İstediğimiz sistemi saha içerisinde göstermemiz belli bir zaman alacak. Bu lig çok zor bir lig. Kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Her takım birbirini yenebilecek güçte"dedi.

YABANCILARDAN FAYDALANACAĞIM

Samaras, Larbi, Angan, Chibuike ve Sifakis gibi yabancıların hepsini bu haftaki maçta kullanmak istediğini dile getiren genç teknik adam, 'Daha yolun başındayız. Çok eksiklerimiz var. Bu eksiklikleri gidermek için çok çalışacağız. Yeni gelen yabancılarımızın kondisyon açıksından sıkıntıları yok. Ama maç eksikleri oldukları için istediğimiz düzeyde değiller. Ama bunlar, kariyerleri büyük oyuncular. Aldıkları dakikaları uzatarak 90 dakika oynayabilecek seviyeye çıkartmak istiyoruz. Bu hafta tüm yabancılardan faydalanmayı düşünüyorum' diye konuştu.

TARAFTARA HEDİYE EDECEĞİZ

Adana Demirspor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik patron Özalan , 'Özellikle ofansif anlamda güçlü bir takım. Bizim her maç içeride galibiyet parolamız var. İstediklerimizi sahada uygularsak, yine bu özverili mücadeleyi saha içerisinde fazlasıyla gösterirsek, inşallah seyircimize evimizdeki ilk galibiyeti hediye edeceğimizi düşünüyorum' dedi.