PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'da, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ve Yardımcı Antrenör Metin Bak için kulüp binasında Başkan Bekir Aktürk'ün katılımıyla imza töreni düzenlendi.

İmza töreni öncesi konuşan 1461 Trabzon Başkanı Bekir Aktürk, 'Hüsnü hocamız zaten Trabzonlu, Trabzonsporlu. Biz onlarla büyüdük. Sonuç olarak noksanlığımız vardı. Sağ olsun hocamıza ihtiyacımız var dediğimizde hiç soru sormadan 'biz zaten bu kulüp içerisindeyiz' dedi ve geldi. İnşallah iyi sonuçlar alacağız. Amacımız kesinlikle başarı. Yönetim olarak seçildiğimiz gün ortak görüşümüz Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmekti, bu amaçla devam edeceğiz. En büyük hedefimiz 1. Lig'de sürekli olmaktır' diye konuştu.
1461 Trabzon'un yeni Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise, 'Beni tercih ettikleri yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Ben kulübün içerisinde doğdum, 5 lig şampiyonluğum var. Trabzonspor konu olduktan sonra gerisi teferruattır. Zor bir dönemeçten geçiyoruz. Bir haftadır takımla çalışıyorum. Olağanüstü oyuncu kitlesi var. Son derece mutluyum, yetenekli oyuncularımız var. Bu takım proje takımı. Bizim amacımız Trabzonspor'umuza, göz bebeğimize oyuncu yetiştirmek. Lig kategorisi de önemli tabi. Trabzon'da yetişen genç oyuncuları Türkiye'nin ve dünyanın geleceğini gördüğümüz oyuncuları burada değerlendirip yukarıya verebilmek. Çalıştığımız 5 gün boyunca müthiş bir birliktelik ve inanç var. Cumartesi günü oynayacağımız Alanyaspor maçında bunu sahaya yansıtmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.