Tekkeköy Belediyespor Güreş Takımı'nda 120 kiloda Hüseyin Çelik Türkiye Şampiyonu, 96 kiloda Emre Can Osman Türkiye 3.'sü, 76 kiloda Haşim Süzük Gruplar 3.'sü oldu.

Ayrıca Samsun İl Şampiyonası'nda 35 kiloda Yusuf Kırat 1., 85 kiloda Berkay Şeker, 54 kiloda Efe Arda, 80 kiloda Muhammet Şeker, 40 kiloda Hüseyin Şener, 47 kiloda Muhammet Ali Şeker 2., 40 kiloda Doğukan Kurukan, 35 kiloda da Eren Sayın 3. olup takım halinde büyük bir başarıya imza attılar.

'HEDEFİMİZ TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU'
Şampiyon sporcuları makamında kabul eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sporcuları tek tek kutladı. Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Togar, Tekkeköy Belediye Spor Kulübü olarak hedeflerinin Türkiye ve dünya şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

Başkan Togar 'İnşallah bu sporcularımız ileride Avrupa şampiyonu ve dünya şampiyonu olacaklardır. Türk bayrağını her zaman için göndere çekmeye azimliler, ben sporcularımızın gözlerinde o heyecanı görüyorum ve biz sporcularımızın her zaman için yanında olacağımızın ve başarılarında destek vereceğimizi belirtmek isterim' dedi.
AyrıcaTekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, dereceye giren sporculara çeyrek altın hediye etti.