AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Havza ve Vezirköprü ilçe teşkilatı üyeleri ve vatandaşlarla biraraya geldi. Hükümet ve yerel yönetimlerin çalışmaları, genel siyaset, 2019 yerel ve genel seçimlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Köktaş, "14 Ağustos'ta partimizin kuruluşunun 16. yılını kutladık fakat AK Parti'nin davası binlerce yıllık geçmişe sahip" dedi.

ÇAĞ ATLATTIK

Köktaş, "Bu dava inancı ile kuruluşundan itibaren herkes gibi biz de ülkemizi mamur; milletimizi müreffeh; bölgemizi güvenli hale getirmek için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, enerjide, sosyal yardımlarda hayata geçirdiğimiz hizmetlerle hem milletimizin gönlünü kazandık hem de ülkemize çağ atlattık. Bu anlamda iktidarlarımızla ülkemizi 15 yılda 3 kat büyütmüş olmamız, davamıza da layıkıyla hizmet ettiğimizin en büyük ispatıdır" diye konuştu.

HEDEFLERİMİZE KOŞUYORUZ

Türkiye'nin hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Köktaş, "Ülkemiz artık üretiyor, ihraç ediyor, istihdam ortaya çıkarıyor, kaliteye yoğunlaşıyor, teknolojiye daha önem veriyor. Bu da bizi küresel rekabette giderek daha iddialı bir hale getiriyor. Bu iddialarımız ile birlikte 2023 hedeflerimizi başarılarımızla taçlandıracağız. Ardından yine milletimizin güveni ve desteği, teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları ile gücümüzü ve enerjimizi 2053 ve 2071 vizyonlarımıza yoğunlaştıracak hedeflerimize inşallah ulaşacağız" ifadelerine yer verdi.