Samsunspor'un PFDK tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı bugünkü toplantısında görüşecek olan Tahkim Kurulu, öğleden sonra kararını açıklayacak.

Başkan Erkurt Tutu, "Kapsamlı şekilde savunma yaptık. İnşallah ceza kalkar ve Elazığspor maçında taraftarımız takımın yanında olur" dedi

İNŞALLAH CEZA KALKAR
PTT 1. Lig'in 26. haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynanan maçta yaşanan olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Samsunspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

Bu karar karşısında adeta şok olan Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve kurmayları, Vartaş Elazığspor maçını seyircili oynamak için hemen harekete geçip cezanın kaldırılması için Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu.

Kapsamlı şekilde savunma hazırlanıp gönderilirken Başkan Erkut Tutu, konuyla bizzat yakından ilgilendi. Bugün toplanacak olan Tahkim Kurulu, itirazı görüşecek ve ceza ile ilgili kararını açıklayacak.

Tahkim, Samsunspor'un itirazını yerinde bulursa cezayı kaldıracak ve Samsunspor, pazar günü Elazığspor maçını seyircili oynayacak. Kırmızı-Beyazlı ekipte yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, bugün Tahkim Kurulu'ndan çıkacak sonuca odaklandı.

Başkan Erkurt Tutu, "Kapsamlı şekilde savunma yaptık. İnşallah ceza kalkar ve Elazığspor maçında taraftarımız takımın yanında olur" dedi .