Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki Samsun Canik Belediyespor, sahasında küme düşmesi geçen hafta kesinleşen komşusu Orduspor'u ağırladı.

Kümeden düşmesinin ardından yabancı oyuncularıyla da yollarını ayıran Samsun'a da 8 kişilik kadroyla gelen Orduspor karşısında Canik rahat bir galibiyet elde etti. Mavi- Beyazlılar 31-17'lik ilk periyodun ardından devreyi de 56-25 üstün geçti. üçüncü periyotta 92-36'lık skorla 56 sayılık farka ulaşan Samsun Canik Belediyespor maçı da 122-50 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı.

Canik'te Nazlı Bircan 29, Burcu Çiğil 20, Essence Carson 18, Aslı İnceer 17, Deniz Çolakoğlu 13, Iva Perovanovic 12, Ebru Hay 8, İlsu Darıcıoğlu 3 ve Neslihan Demir de 2 sayı üretti.

EL ELE TRİBÜNE...
Samsun Canik Belediyesporlu ve Ordusporlu oyuncular maçın ardından hep birlikte tribünleri selamlayarak dostluk görüntüleri sergiledi.

YERİNDEN KALKMADI...
Başantrenör Mehmet Can Öztürk, maçın ardından, "Orduspor geçen hafta küme düşmüştü. Zor bir dönemden geçiyorlar. Onlara önümüzdeki sezon 1. Lig'de başarılar diliyorum. Önümüzdeki hafta Yakın Doğu Üniversitesi'ni de yenerek ligi galibiyetle noktalamak istiyoruz" dedi.

BAŞKAN TRİBÜNDE...
Canik Belediye Başkanı Osman Genç karşılaşmayı Başkan Yardımcısı Alican Usta ve Kulüp Başkanı Ercan Bayrak'la birlikte izledi.

Selçuk KAYA