Ligde kötü günler geçiren Samsunspor, sahasında Şanlıurfaspor'u konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak müsabaka yönetim tarafından milat olarak değerlendirilirken, taraftarların da maça ilgi göstermesi bekleniyor

GEÇEN HAFTAKİ KÖTÜ SKORLAR
TFF 1. Ligi'nin 10. hafta mücadelesinde Samsunspor, sahasında Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'a 4-1, ligde de Balıkesirspor'a 5-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan Samsunspor'da, bugünkü müsabaka milat olarak görülüyor. Yönetim bilet fiyatlarında geçen hafta olduğu gibi yine indirime giderken, tüm taraftarlar maça davet edildi.

MAÇ TRT AVAZ'DAN CANLI YAYINLANACAK
Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Süleyman Abay yönetecek. TRT Avaz'dan canlı yayınlanacak karşılaşma öncesi Samsunspor'da Ercan Yazıcı dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Hafif sakatlıkları ve hastalıkları bulunan Mustafa Sevgi, Canberk Aydın ve Burhan Arman da görev verildiği takdirde bugün forma giyebilecek. Maç öncesi Samsun'un 6, Urfa'nın ise 10 puanı bulunuyor.

Selçuk KAYA