SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Easter Cup Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden YEPAŞ Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü, finalde karşılaştığı Hollanda'yı 26-21'lik skorla mağlup ederek, namağlup şampiyon oldu.

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ)'ın 'sosyal sorumluluk' projeleri kapsamında bedensel engellilerin rehabilite edilmesi ve spor yapmasını sağlamak amacıyla desteklediği Samsun Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu başarısı büyük ses getirirken, şampiyon takım kupasıyla ülkemize döndü.

YEPAŞ'A SONSUZ TEŞEKKÜR
Turnuvayı an ve an takip ederek, şampiyonluk haberini alan YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Samsun BESK Başkanı Yakup Özden'i arayarak, tebrik etti.

Ülkelerine böyle bir mutluluğu yaşattıkları için teşekkür eden Türkoğlu, "Samsun BESK sporcuları Almanya'da çok önemli bir şampiyonluğa imza attı. Başta Başkan Özden olmak üzere, emeği geçen tüm sporcularımızı, teknik heyetimizi tebrik ediyorum" dedi. Özden ise, "Büyük mutluluk yaşıyoruz. Söz vermiştik, sözümüzü tuttuk. Bu şampiyonluğu başta YEPAŞ yönetimi olmak üzere bizlere destek verenlere armağan ediyoruz" diye konuştu.