Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında 'Teknik Destek Proje' eğitim protokolü imzalandı. FKA toplantı salonunda yapılan imza protokolüyle oda üyelerine 5 günlük eğitim verileceği belirtildi.
Teknik desteğin uygulamalar arasında önem arz ettiğini belirten FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop, 'Eğitim kapsamında verdiğimiz destekler anlamında bu yıl iyi durumdayız. Ajansımız, teknik destek gibi uygulamalara ve danışmanlık tarzı beşeri çalışmalara 2017 yılında büyük destekler veriyor. Mayıs ve Haziran ayı dönemlerinde 6 tane projeyi destekleme kararı almıştık. Bunların uygulaması da bu aydan sonra olacak. Bu projelerden biriside Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odasının üyelerine vereceği eğitimlerdir. Bu kapsamda 5 gün boyunca eğitimler verilecek. Bunun yanında ajans olarak insan kaynaklarını geliştirme anlamında eğitimlerimiz olacak' dedi.
Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkan Mitat Ulaş ise, 'Oda olarak yaptığımız önemli çalışmalardan birisi de eğitim olmuştur. İlimizde her ne yaptıysak STK'lar ile hareket etmeye çalıştık. Birlik ve beraberliğimizi bu tarz projelerle ortaya koymaya çalışıyoruz. FKA bu birlikteliği en iyi şekilde göstermektedir. Hiçbir projemizde bizleri yalnız bırakmadılar. Teknik destek projelerini bu anlamda çok önemsiyoruz. Yerel esnafımızın desteklenmesi ve güçlenmesi için tüm bu çalışmaları yapmaktayız' ifadelerini kullandı.

FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop;" Ajansımız, 2017 yılında büyük destekler veriyo