AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine Ladik, Kavak ve Asarcık ile devam etti. AK Parti'nin her daim seçimlere hazır olduğunu ifade eden Köktaş, "Partimiz seçimden seçime hazırlanan bir parti değildir. Bir seçim bittiğinde ertesi gün o seçimin artılarına, eksilerine bakıp, değerlendirmelerinin yapılmasından sonra, gelecek seçimin hesaplarını yapmaya, istişarelerini gerçekleştirmeye, adeta ilmek ilmek dokuyarak seçim çalışmalarının hazırlıklarını yapmaya başlayan bir partidir" dedi.

YİNE DESTAN YAZACAĞIZ

Ziyaretlerinde teşkilatlara 2019'da yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Köktaş, "AK Parti seçimden seçime hazırlanan bir parti değildir. Bu anlamda üç seçimin bir arada yapılacağı 2019 yılıda büyük önem arz ettiği için bu çalışmalarımızı, teşkilatlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte eksiksiz olarak hazırlanmak adına toplantılarımızı titizlikle sürdürüyoruz. İlimiz başta olmak üzere Türkiye'nin her tarafında ilk günkü heyecanla kutlu yürüyüşümüze devam etmek için her zamankinden fazla çalışacak, inşallah yine destan yazacağız" diye konuştu.

ESKİ-YENİ AYRIMI YOK

Yaklaşan kongre sürecine dair de değerlendirmelerde bulunan Köktaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Bayram havasında gerçekleştireceğimiz kongrelerimiz, milletimiz ile yeniden kucaklaşmamıza, yaptığımız hizmetleri anlatmamıza vesile olacaktır. Eski-yeni demeden tüm yol arkadaşlarımızla birlikte herkesin bilgi, birikim ve tecrübelerinden istifade ederek yolumuza emin adımlarla devam etmemiz gerekiyor. Bu anlamda, bu zorlu virajda önümüzdeki seçimleri sevk ve idare edecek kadroların 2019'un önemini anlamış ve kavramış bir şekilde çalışma ve performans sergilemeleri gerekmektedir."